sábado, 1 de mayo de 2010

Resum del llibre

El narrador del llibre es Ian. Comença a explicar-nos aquella nit quan el oficial Michael Peake poc després de la mitjanit arriba a Calcuta amb nos nens seguit per uns assasins. Peake arriba a la casa de Aryami Bosé, que era mare de Kylian, la dona que estimava l'oficial Peake. Peake li dona els dos nens i li explica el que passa a Aryami Bosé i aquesta els hi posa roba neta i seca. En aquell moment, l'oficial Peake se acomiada de l'anciana i torna cap al magatzem. Es va amagar esperant als seus perseguidors i va trobal la mort per Jahawal.

Aryami Bosé decideix separar als dos nens i a un el porta al orfanat St Patricks dient-li al director que li donara un nom i el educara. Llavors aquella nit, Jahawal visita al direcot de l'orfanat preguntan-li per si havia entrar un nen i aquest li va mentir.

Després la Chowbar Society celebra l'ultima nit junts abans de dissoldre's. Després arriba Aryami Bosé junt amb Sheere (una dels nens que li va portar Peake a Aryami feia ja 16 anys). Aryami parla amb el director mentres Ben (l'altra nen que li va portar Peake a Aryami) invita a Sheere (la seva germana) a una llimonada. Llavors la Chowbar Society li explica l'història del Palau de la mitjanit i accepten a Sheere com a nou membre. Després Sheere els hi explica la seva història sobre el seu pare.

Llavors el director de l'orfanat entra al seu despatx i es troba amb Jahawal que li pregunta sobre Ben. El director no diu res i es produeix una explosió feta per Jahawal. Quan estava a la ambulància, el director crida a Ben i li diu que parli amb Aryami Bosé.

Després Ben li explica tot el que li ha dir el director de l'orfanat a Sheere i més tard el comparteix amb tota la Chowbar Society.

Ben i Sheere van anar a parlar amb Aryami Bosé i aquesta li explica als dos tot sobre el seu pasat i sobre el seu pare.

La Chowbar Society decideix investigar sobre Peake i Jahawal i es van trobar amb l'estació de tren i la casa de Peake.

La Chowbar Society es reuneix a la casa de l'enginyer Lahawaj, la senyora Bosé li explica la veritat sobre Lahawaj, Jawahal i Kylian. Explicant que Jawahal era l'esperit que quedava de Lahawaj en l'incendi de la locomotora anomenada l'Ocell de Foc.

Després cinc dels membres de la Chowbar Society van a buscar als seus companys (Sheere, Isobel, Siraj) raptats per Jahawal.

Els membres de la Chowbar Society estan tancats en un dels vagons de l'Ocell de Foc i Ben té que ficar la má en una de les set caixes per alliberar els seus amics, però una, contenía una serp molt verínosa i en las restants tenia la salvació dels seus amics. Sheere per salvar la vida de Ben, aparta la caixa on hi havia la serp i sense volver ella fica la má i es enverinada. Els membres de la Chowbar Society intentan salvar la vida de Sheere però ella mor. Després Ben salta del tren a tota velocitat i veu morir a l'espèrit de Jahawal.





1 comentario: